Brug RPA og få tid til at lave sundere mad

Hører du også til dem, der ind imellem er ved at få nok af arbejdet med kedelige rutineopgaver? Når dokumenter skal gennemtrawles for informationer, data flyttes og nye informationer stykkes sammen i store excelark? Så er du ikke alene. Men heldigvis er der hjælp at hente. Man kan ved hjælp af RPA lade computere overtage en lang række rutineopgaver med for eksempel at indsamle, systematisere og ordne data, så de kan bruges til avancerede analyser og vigtige beslutningsgange i virksomheder og offentlige institutioner.

Teknologien RPA, Robotic Process Automation, giver mulighed for at lade computerkraft overtage mange af de opgaver, som mennesker ellers skulle udføre, og som rummer en meget høj grad af rutine. Med RPA kan du frigøre tid, så du får tid til andre, sjovere og mere givende ting – for eksempel kan du bruge tid på at skaffe dig viden om og lave sundere mad.

Maden er vigtig for helbredet

Vi er nok alle klar over, at maden er vigtig for sundheden, så det vil være nyttigt, hvis du kan frigøre tid og gøre mere for at få lavet og spist god, sund mad i hverdagen.

Hvis du lærer at lave sund mad i hverdagen, kan du også spare penge og undgå madspild, så der er kun gode grunde til at gå den vej.

Det er slet ikke svært at leve sundt

At leve sundt i hverdagen betyder ikke, at du skal forsage alt det, du godt kan lide. Men måske skal du lave lidt om på, hvordan du spiser de ting, du kan lide. Skal du have kød hver dag? Så skift oksekødet ud med kylling eller kalkun, eller prøv at lave nye retter med fisk, som du kan pochere i grøntsagssaucer eller bruge i en wokret med masser af grønt.

Det er nemt at lave sunde retter – man skal bare gå i gang og bruge det, man kender. Det er først, hvis man begynder at skifte hele repertoiret ud, at det kan blive bøvlet og uoverskueligt, og hvis det sker, er vi tilbøjelige til at falde tilbage i de gamle vaner.

mh-purity-lite