Den gode og sunde kop kaffe

Hvis du har nogle år på bagen, kan du med sikkerhed huske mange af de formaninger om kaffe, som gennem tiderne har lydt fra både læger, kosteksperter og andre kloge folk. Kaffe skulle man ikke drikke for meget af, for så risikerede man både forhøjet blodtryk og mange andre ting, som kunne påvirke helbredet negativt.

Det var ikke behageligt at høre for indbyggerne i Danmark. Vi er nemlig det fjerdemest kaffedrikkende land i verden med et gennemsnitligt indtag af kaffe på mindst tre til fire kopper om dagen.

Budskaberne er ændret

Nu har forskningen heldigvis fundet ud af, at kaffe et godt for helbredet – netop med et forbrug på tre til fire kopper om dagen, som betagnes som et moderat til større forbrug. Det er godt høre for de mange seniorer, der nyder deres daglige kaffe. På rabat- og livsstilssiden hejsenior.dk kan de blandt andet hente gode rabatter på forskellige kaffeprodukter, og nu kan de mange kopper drikkes med god samvittighed.

Kaffe har vist sig at beskytte mod forskellige former for kræft, blandt andet i mundhulen, leveren, tyktarmen og endetarmen. Kaffe kan desuden være med til at mindske risikoen for, at man udvikler type 2-diabetes med 25 procent eller mere. Type 2-diabetes er også det, der populært kaldes gammelmandssukkersyge. Kaffe synes også at kunne hjælpe med til at mindske risikoen for at udvikle Parkinsons.

Der er altså mange gode grunde til at finde vej til hjemmesiden hejsenior.dk og blandt andet hente gode rabatter på kaffeprodukter. På hejsenior.dk kan man også finde rabatter og gode tilbud på en masse andre ting, der kan gøre ældrelivet endnu mere positivt.

mh-purity-lite