Få energi til at renovere børneværelset

Det kan til tider være lidt hårdt at komme i gang med de mange hjemlige projekter man har liggende, og som bare venter på at man får taget sig sammen til at få dem ordnet. Mon ikke de fleste boligejere kender til det? Mange moderne familier lever et stresset liv, men der kan heldigvis gøres noget ved problemet. For med sund mad i køleskabet, på tallerkenen, og ikke mindst i maven på samtlige familiemedlemmer, bliver det pludselig noget nemmere at få overskud til de projekter, der kalder på en rigtig gør-det-selv person i familien.

At få renoveret ungernes værelser, står ofte på toppen af to do-listen. Der er liv og glade dage i et børneværelse, og i takt med at børnene bliver større, skal der ofte gøres lidt ekstra ud af møbleringen, væggene og hele den samlede indretning, så den får lov at følge børnenes udvikling. Husk i øvrigt, at den rette indretning kan være med til at fremme børnenes udvikling, samt sænke den mængde tid de bruger på sociale medier og på internettet.

Der er virkelig mange muligheder, hvis du skal renovere et af børnenes værelser. Du kan for eksempel vælge at sætte flotte børnetapeter op, som kan give værelset et flot og indbydende udseende. Med børnetapeter fra shoppen Familietapeter.dk er der rigtig mange valgmuligheder, så I kan finde det motiv, som barnet godt kan lide, og som matcher det udviklingstrin, det befinder sig på. Børnetapeter er nemme at udskifte, hvis smagen ændrer sig, og der igen skal arbejdes med at renovere rummet.

Beløn jer selv med sund mad

Er projektet veloverstået vil vi foreslå, at I forkæler jer selv med en rigtig god gang sund mad. Sund mad behøver ikke være kedelig mad, så hvad med at sammensætte et klassisk indonesisk ristaffel med alskens sundt og lækkert tilbehør. Du behøver ikke lave kød i fede saucer med kokosmælk, selv om det hører med. Overvej i stedet at lave stegte grøntsager, frugt, lækker frisk fisk og alverdens andre retter, som kan give hele familien en god og sund oplevelse oven på en hård weekend, hvor I har knoklet med at renovere børnenes værelser.

I det hele taget er det en god idé at kigge mod de asiatiske køkkener, hvis maden skal være let og sund. Her spises masser af grønt, fisk og frugt, og det hele glider ned som suppe, i risretter eller med risnudler, som er en let og sund spise.

Sund mad giver energi til de gode projekter, så I får ekstra lyst til at tage fat.

mh-purity-lite