Sund og afslappet livsstil

Det er sommer, og ind imellem er vi ligefrem så heldige, at solen skinner fra en skyfri himmel, og vi kan nyde et udendørs liv, som vi resten af året må nøjes med at tænke længselsfuldt på. Og sommeren hænger sammen med en sund og afslappet livsstil, så vi kan samle energi til den mørke tid af året, hvor vi igen må trække indendørs. Sommerens opladning af sol og lys er med til at holde vinterdepressioner og andet fra døren i de mørke måneder. Men hvad hører egentlig med til en afslappet og sund livsstil? Her er nogle forslag.

Spis sundt og grønt

Noget af det vigtigste for en sund og afslappet livsstil er at spise en kost, som er let, sund og fyldt med energi. Her i den lyse tid er det oplagt at kaste sig over en sund og grøn diæt, for naturen producerer alt, hvad vi har brug for, til overflod. Hvis du spiser masser af grøntsager og frugt, har du taget det første skridt for at leve sundt og afslappet, og den form for mad passer perfekt til årstiden. Kast dig over alt, hvad torvet byder på i øjeblikket fra grønne og hvide asparges, friske salathoveder, danske jordbær høstet samme dag, som de sælges, og masser af frisk spinat. Spiser du mange af disse ting kombineret med lidt fisk og en lille smule kød, spiser du næsten som i den berømte middelhavsdiæt, og så kan det ikke blive meget bedre, hverken smagsmæssigt eller sundhedsmæssigt.

Vælg lækkert og afslappet tøj

Det hører også med til en sund og afslappet livsstil at klæde dig i noget behageligt, afslappet tøj, som du trives godt i. Prøv for eksempel at finde nogle lækre hoodies i webshoppen Afound – her er der masser af forskellige hoodies modeller at vælge imellem. og du kan med garanti finde en model, som du kan lide. Hoodies er på alle måder et rigtigt godt stykke tøj her til sommerbrug: Det er løst, afslappet og behageligt, og så luner hoodies godt en sommeraften, når solen er på vej ned og vinden måske er blevet en smule kølig. Er du blevet en smule solskoldet, er bløde hoodies lækkert at tage på for at holde huden varm, uden at tøjet føles ubehageligt.

Hvordan du ellers vil sætte din garderobe sammen, skal vi ikke blande os i, men ud over hoodies kan du finde en masse lækkert tøj på Afound, så dyk ned i shoppen og vælg det, der passer til din stil.

Dyrk motion

Med til en sund og afslappet livsstil hører også motion, som sammen med den sunde kost kan give dit liv et virkeligt boost. Her om sommeren er det jo oplagt at svømme en tur i havet, men ellers kan du dyrke lige nøjagtig den motion, som du vil – det vigtigste er at røre sig, og her tæller alt fra en tur med hunden over en løbetur til en tur i fitnesscentret.

God fornøjelse med din sunde og afslappede livsstil!

mh-purity-lite