Firmaer bag måltidskasser har stor glæde af CRM

Måltidskassekonceptet brager frem i disse år. Det er en fantastisk måde at få sund og god mad på, når man kan abonnere på en måltidskasse og hver uge få leveret alle ingredienser til gode og sunde måltider – lige til døren. Derfor har firmaerne bag måltidskasserne også stor brug for systemer, der kan hjælpe dem med at styre aftaler og leverandøraftaler og i det hele taget få overblik over salgsarbejdet og kunderelationerne.

Firmaerne bag måltidskasserne har derfor stor gavn af CRM systemer, som netop medvirker til at firmaerne kan holde overblik over deres salgsarbejde og kunderelationer. CRM står for Customer Relationship Management, og blandt de mest professionelle leverandører af disse systemer på markedet er it-leverandøren lime-technologies.dk, som arbejder inden for mange markedssegmenter. Med et CRM system fra lime-technologies.dk er man som leverandør af måltidskasser godt hjulpet, når det gælder om at optimere salgsarbejdet og holde fast i overblikket over kunder og kundeaftaler.

Stor vækst i måltidskasser

Nogle husker måske, hvordan en af de store leverandører af måltidskasser, Årstiderne, måtte kæmpe en hård kamp, da de allerede i slutningen af 1990’erne begyndte at sende ugekasser med grønt og frugt ud til kunderne. Det var forløberne for de komplette måltidskasser, som vi kender i dag, og som nu går deres sejrsgang inden for madmarkedet herhjemme.

Der har ikke mindst de seneste år været en stor vækst i markedet for måltidskasser. Børnefamilier køber i stor stil ugekasser med alt, hvad de skal bruge til ugens måltider. Det er nemt, praktisk og noget, der også er med til at forhindre madspild, fordi man kun får det leveret, som man skal bruge. Man står ikke pludselig med tre auberginer, man ikke ved, hvad man skal bruge til – det hele er pakket i måltidskasserne, så det passer med det, der skal bruges i henhold til opskrifterne.

Under de mange nedlukninger under corona pandemien opdagede også de ældre, at måltidskasser var praktiske, når man nu helst skulle holde sig hjemme. I stedet for at gå i supermarkedet for at købe fødevarer, kunne man nu bestille måltidskasser og få alle ingredienser leveret lige til døren. Så nu er også den ældre befolkningsgruppe i stor stil blevet tilhængere af måltidskasserne.

Den store kundetilgang gør det ekstra vigtigt at have styr på det hele, og lime-technologies.dk leverer netop de systemer, der kan hjælpe virksomhederne med at fastholde kunderne og øge effektiviteten i salgsarbejdet – alt til gavn for både kunder og virksomhed.

mh-purity-lite