Spis dig til langt og lækkert hår

Taber du håret? Drømmer du om langt og lækkert hår? Hjælpen er på vej! I denne artikel kan du finde tips og tricks til at spise dig til langt og lækkert hår.

Stol på eksperterne

Nedenfor vil du kunne læse om at du kan spise en række fødevarer, som kan hjælpe dig med at få sundere hår. Derudover kan du også få hjælp fra Nordic hair, som har hjulpet masser af patienter, der lider af hårtab.

Spis masser af protein

Hvis du gerne vil have langt hår, skal du først og fremmest sørge for at få nok protein. Protein hjælper med at få håret til at gro og vokse. Desuden kan det bidrage til at håret ikke knækker lige så let, som det måske gør på nuværende tidspunkt. Sørg for at få masser af fisk, kylling, linser, æg og bønner.

Hvad drikker du?

Har du tyndt hår uden glans? Så kan det være at du drikker lidt for meget koffein i form af kaffe, og ikke drikker nok vand. Sørg for at få masser af væske, som kan få dit hår til at skinne. Her tænker vi især på vand fra vandhanen samt frisk frugt.

Dit hår elsker æg

Dit hår vil sætte pris på dig, hvis du spiser flere æg. Dette gælder lige meget om det er spejlæg, blødkogte æg, hårdkogte æg eller noget helt fjerde. Æg har biotin, som er en b-vitamin, som er med til at gøre dit hår lækkert. Hvad venter du på?

mh-purity-lite